12. aprill 2021

Oooo, hommikupuder, mu õnn / õnnetus!

 Pealkiri tundub ehk veidi, aga just täpselt selliseid eripalgelisi emotsioone peitis endas õpetaja poolt superägedaks voolitud virtuaal toidupraktikumi teema HOMMIKUPUDER!! 

Ülesandeks oli valmistada puder - soolane või magus, toor või keedetud - enda valik! Teine ülesanne oli teha pudrukausist isuäratav pilt, et saaks putru "silmadega süüa".

Kuna igas tunnis tuleb niikuinii tuletada õpilastele iga 15 minuti tagant meelde, et videotunnis võiks kaamera ikkagi olla sisselülitatud ning sisselülitatud kaamerapildist väga tegelikult ei piisa, kui ainuke asi, mida õpetaja näeb, on laelambid ja seinamaalid - ääärmisel juhul siis ka õpilase otsaesist, kulme juba kindlasti mitte - see on liig mis liig! Küll aga oli nii naljakas, kuidas vaid otsaesise nägemisest piisas, et silmata suure kaarega käe langemist otsaesisele või kahe käega peast kinnihoidmist, kui rääkisime veidi päeva ju ikkagi kõige tähtsamast toidukorrast ja mõnusast pudruvariandist. 

Olgu olgu - olid need emotsioonid, kuidas need olid, aga kuskilt nad igatahes oma imeilusad pudrupildid välja vingerdasid ja tegelikult oli ikka ju neid ka, kes putru hea meelega keetsid:) Mõni küll lootis saada "saritrotsija" tiitlit jutuga "kas ma võin ka lihtsalt teha pildi sellest, kuidas ma krõbinatele piima peale valan, ma ei viitsi midagi rohkem teha?" aga õnneks või kahjuks ei allunud õpetaja provokatsioonidele:)

Maitsvat silmadega söömist! 

Hoiatus - pildid võivad tekitada tugevat söögiisu ja neelude suuremat käivitumist :)

Juhendaja distantsilt: Kristiin Sidok





VAATA PILTE!
































Kommentaare ei ole: