26. november 2013

Muretaigna projekt - quiche omal valikul!

Muretaigna projekt - oma quiche'i väljamõtlemine, toidupraktikumis valmistamine, jäädvustamine ja klassi toitude kollaaži kokkupanemine...

9A klassi küpsetiste kollaaž
...nii tore, kui saab ühe ülesande näol kokku lugeda nii palju erinevaid oskusi, mida selle raames omandatakse. 9.klassi õpilased valisid ise välja quiche'i ehk soolase piruka retsepti (kas mõtlesid ise välja või otsisid Internetist), tegid toidupraktikumis pirukad valmis, jäädvustasid tehtud toite ning panid kokku oma klassi murtaigna toitude kollaaži. Väga lahe!

9C klassi küpsetiste kollaaž

Näitus raamatukogus - sel korral värvilised sussid ja kindad!


Üsna vähe on jäänud järele asju, mida veel oleks tarvis, et talv tunduks soojem ja kevad lähemal, mida õpilased juba ei ole endale valmis teinud. Sel korral näitusel 7.klasside kirikindad ja 5. klasside soojad heegeldatud sussid käsitööklassi. 

Soovitan südamest kõigil, kellel võimalik, minna näitust vaatama, kuna tehtud tööd on tõeliselt vahvad ning ilusad, samuti inspireerivad ning usun, et kellel vähegi on huvi käsitöö vastu, siis see näitus peaks panema küll käed sügelema ning varraste järele haarama. 


24. november 2013

6. klasside pikalt pikalt kootud sallid - valmis täpselt külmataadi tulekuks!

6. klassi õpilastel said lõpuks ometi (õpilaste endi reaktsioon) valmis kaua tehtud kaunid sallid. Imetlen õpetajana absoluutselt IGAT tehtud salli, kuna on näha hoolt ja armastust, püsivust ja huvi tehtu vastu, et sall ometi valmis saaks. 

MAARJA valge lumesall

Nüüd on sallid igatahes valmis ning just järgmisel nädalal lubaski ilmataat külmemat ilma tuua. Mis aga sallide jäädvustamisse puutub, siis peab rõhutama, et kõik pildid on õpilaste endi jäädvustatud. Ülesandeks oli jäädvustada toodet, et vaataja saaks sellest kõige parema ülevaate. Õpilane pidi jälgima ka valgust ning tagatausta, et taustal ei oleks liigselt muid asju. Tähelepanuväärne, kui hästi ja huvitavalt suutsid õpilased oma kootud sallidest pilte teha.

Olen kindel, et kõik on uhked oma sallide üle ning neil on ka põhjus uhked olla - need sallid on ütlemata lahedad!

VAATA KÕIKI SOOJE SALLE!

5B klassi esimesed patsipunumised. Missioon - selgeks saada kalasaba pats!


Kas ka õnnestus? Loomulikult - vaata vahvaid patsipunumise pilte ning vali välja lemmik!

1. KARMELI punutis Annale

Ükskõik kuidas, aga patsid saavad tehtud!

VAATA KÕIKI PUNUTISI NING KOMMENTEERI, MILLINE ON SINU LEMMIK!

22. november 2013

5B soojendatud jalad = heegeldatud sussid!

5B sai hakkama suurepäraste sussikestega, kuhu disainiti peale loominguline kaunistus ning iga õpilane pidi ise jäädvustama oma tehtud töö - jälgima tagatausta, värve, valgust. Tore oli näha motiveeritud õpilasi, täis rahulolu ja entusiasmi - suurim rõõm õpetajale!

MARII sussid

VAATA KÕIKI SUSSE JA VALI OMA LEMMIK!

5A klassi heegeldatud sussid!

 5A klass sai valmis imekenade sussikestega - küll nüüd jalad on soojas!



VAATA KÕIKI SUSSIKESI!

13. november 2013

9C klassi projektitööd teemal "palmikud ja/või nupud"

Suur rõõm on näha niivõrd palju ilusaid töid, mis on valminud õppeaasta esimese kahe kuu jooksul. Loodan südamest, et enamik valminud töödest leiab ka kasutust.


VAATA KÕIKI TÖID!

6. november 2013

Näitus raamatukogus - 9. klasside projektitööd teemal "Palmikud ja/või nupud"

Kõikide sammud nüüd ruttu kooli neljandale korrusele raamatukokku, kust leiate väga rikkaliku näituse 9.klasside projektitööd teemal "Palmikud ja nupud". Õpilased disainisid ka logo/ oma firmamärgi, mille nad kinnitasid oma töö külge. Eraldi pildid ning kommentaarid töödest jõuavad blogisse õige pea. Seniks aga töid oma silmaga vaatama ja katsuma!