7C tutvused lehttaignaga - kanapirukas ja kaneelirullid
Kaneelirullid ja kanapirukas perelt nr 3 - Johanna, Deili, Triin, Kadri ja Liisa
Kiitus perele nr 3 - suurepäraselt kujundatud ja kaetud laud, maitsev toit, mis mõlemal juhul õnnestusid ning klõpsatud pilt valminud toidust! Parim võimalik komplekt! Kallid klassikaaslased - tehke järgi ning trumbake üle!
ALLPOOL PILDILISA JA RETSEPTID!
Õpetaja klõpsud perede toitudest!
Kanapirukas perelt nr 1 - Kärttu, Lisette, Mia ja Chrislen
Kaneelirullid ja kanapirukas perelt nr 2 - Liisbet, Marilin, Birgitta ja Maria
Kaneelirullid ja kanapirukas perelt nr 3 - Johanna, Deili, Triin, Kadri ja Liisa
Kaneelirullid perelt nr 4 - Anneliis, Carmen, Helene, Iris ja Jana
Lehttaigen
KANAPIRUKAS
Vaja
läheb:
·
500 g pärmi-lehttaigent
·
500 gr broilerifileed
·
100 gr sinihallitusjuustu
·
1 ananassi konserv
·
200 gr juustu
·
Pizzamaitseainet, broilerimaitseainet
·
Küpsetuspaberit
·
Õli praadimiseks
Valmistusviis:
1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Rulli taigen lahti ristküliku
kujuliseks.
3. Lõika broilerifilee
kuubikuteks ja prae pannil pruunikaks, maitsesta.
4. Tükelda ananassitükid ja
sinihallitusjuust.
5. Aseta taignale broilerikuubikud,
ananassitükid, sinihallitusjuus ja riivitud juust.
6. Keera pirukas kokku, nii
et kogu kattematerjal on kaetud.
7. Küpseta 200 kraadises
ahjus ~25 minutit.
Lehttaigen
KANEELIRULLID
Vaja
läheb:
·
500 gr leht-pärmitaigent
·
80g margariini või võid
·
1 dl suhkrut
·
2 tl kaneeli
·
Kardemoni soovi korral
Valmistusviis:
1. Kuumuta
ahi 220 kraadini.
2. Rulli
taigen lahti ristküliku kujuliseks.
3. Valmista
kaneelitäidis – sulata veevannil või, lase võil jahtuda, lisa seejärel suhkur
ja kaneel, soovi korral kardemon.
4. Pintselda
kaneelitäidis lehttaigna pinnale, nii et taigna üks laiem äär/külg jääks
täidisega määrimata.
5. Keera
taigen laiemat äärt pidi kokku, nii et täidisega määrimata osa jääks rullitud
osa välimisse otsa.
6. Küpseta
220 kraadises ahjus ~15 minutit.
Kommentaarid