26. veebruar 2013

Eesti Vabariigi aastapäeva tordivõistlus 2013

21-22. veebruaril toimus Gustav Asolfi Gümnaasiumis juba traditsiooniks saanud Eesti Vabariigi aastapäeva tordivõistlus, mis kannab igal aastal erinevat pealkirja. Sellel aastal oli teemaks "Eestimaa uhkus - 95" ning kokku oli osalejaid terve kooli peale 17.

Tordivõistlusel osalejad jagati kolme gruppi: algklassid, põhikool ning gümnaasium. Nendest gruppidest lähtuvalt anti välja ka igas vanusegrupis kolme lemmiku auhinnad. Loomulikult on tordipiltidest näha, et kõik tordid olid imelised ning väga erinevate ideedega teostatud - žüriiliikmete ja korraldajate nägudele jõudis vaid üks lai naeratus, saades osa niivõrd omanäolistest ja samuti maitseelamusi täis tortidest.

TORDIVÕISTLUSE TULEMUSED

ALGKLASSID

I KOHT - Claudia Olev 2A
II KOHT -  Daniel Moglia  1B
III KOHT - Mari-Liis Maas 2A

PÕHIKOOL

I KOHT - 7C
Jana Põder, Helene Põder, Iris Persson
II KOHT - 5A
Anni-Liis Prangli, Maria Helene Tomberg, Miriam Laanemäe, Hele-Riin Palumaa
III KOHT - 6A
Angelika Antsmäe, Mari Parašin

Žürii mitmel korral erilise originaalsusega ära märgitud 6B klassi otsustati anda eriauhind.

ERIAUHIND - 6B
Hans Uku Leithani, Juhan Tiitus Raidal, Ragnar Koplimaa

GÜMNAASIUM

I KOHT - 12C
Virve Kivilo, Kai-Ly Enno, Johanna-Maria Värgården

Tortide valmistamisest aga veidi lähemalt. Põhikooli tordiküpsetajad erinesid algklasside ja gümnaasiumi omadest, kuna põhikooli klasse pidi esindama üks grupp, kes teostasid õppeköögis kahe etteantud tunni jooksul eelnevalt kavandatud ning välja mõeldud tordi idee. 

Tortide valmistamine kulges kooli õppeköögis väga edukalt ning siinkohal loovad aktiivset  ja meeleolukat töömeeleolu alljärgnevad pildid.



Tordivõistlus õppeköögis


















1 kommentaar:

Katariina ütles ...

Seoses võistlusega: jätkuvalt on kadunud 2.A võistleja Liisa-Maria kompositsiooni kuulunud hõbedast tordilabidas. Otsime seda taga. Kohvikust ja köögist juba küsisime. Eesmärgiks on see siiski lõpuks üles leida. Tänan abi eest!