Mõnus küüslaugu-singi karask
Detsembris lennusadamas ja koolis õpetajate toas pakutud karaski retsepti vastu tunti mitmel pool huvi. Seega jõuab siia nüüd selle sama karaski retsept, et kõik huvilised saaksid kodus järele proovida, kuidas karask nende ahjus valmib. Head küpsetamist!
RETSEPTI LEIAD SIIT!
Singi ja küüslaugu karask
Vaja läheb:
- 1 liiter keefiri või hapupiima
- 3 muna
- 2 sibulat
- 400 gr sinki
- 3-4 küüslaugu küünt
- 2-3 spl võid
- 1 tl meresoola
- 2 spl pruuni suhkrut
- 750-800 ml odrajahu
- 2 tl söögisoodat
- 2 tl sidrunimahla
- Haki küüslauk, sibul ning sink ning hauta võis.
- Sega munad soola ja suhkruga.
- Sega omavahel jahu ja söögisooda.
- Lisa keefir munadele ning lõpuks ka kuivained.
- Lõpuks sega hulka küüslaugu, sibula, singi mass.
- Kalla segu leivavormi ning küpseta 200 kraadi juures ~60 minutit (soovitatavalt puhuri/ventilaatori režiimil).
Kommentaarid