29. oktoober 2013

Tegemisi ja askeldamist käsitöö huviringist!

Aeg on veidi kokku võtta käsitöö huviringi esimene kuu ning olla siiralt õnnelik nähes nii säravaid silmi ja nii töötahet täis käsitööhuvilisi. Koos käsitöö tegemine rikastab, kuna mõtleme koos, üks idee jõuab järgmiseni ning selle tulemusena on töö praktiline osa oluliselt parem ning läbimõeldum. Samuti näeme, milliseid käsitööasju on võimalik teha ning mida ka kodus on valmis nikerdatud - seejuures jällegi - inspiratsioon kõigile teistele. Selline motivatsioonilaeng inspireerib ka õpetajat!

Kellel on huvi ning soovi kampa lüüa ning avastada koos meiega seda käsitöömaailma võimaluste põhjatut musta auku, siis oled teretulnud!

AURORA katsetused traadiga - Sherlock Holmes


VAATA SIIT, MIDA OLEME JÕUDNUD JUBA TEHA!

18. oktoober 2013

7B klassi hariv ning uusi patsiteadmisi täis punutiste tund

Järjekordne väga aktiivne ning entusiasmi täis patsitund, mille tulemuseks sai loodetavasti iga õpilane mõne uue mõtte, idee ja oskuse erinevate punutiste tegemiseks. Kui mitte rohkem, siis vähemasti üks õpilane oli eriliselt õnnelik ning teatas, et sai tänasest tunnist palju palju uusi teadmisi ja oskusi. Super!

1 KARINI punutis Liisgrenile


VAATA KÕIKI PATSE NING VALI VÄLJA KLASSI LEMMIK PUNUTIS!

17. oktoober 2013

7C klassi väga aktiivne ja meeleolukas patsipunumise maraton!

 suurepärane on läbi viia patsipunumise tundi, kui kokku on saanud nii tore ja aktiivne patsipunujate punt kui selleks on 7C klassi neiud. Nii saigi rohkelt uusi patsipunumisteadmisi vahetatud ning läbi proovitud ning tulemuseks väga väga palju erilisi ning ilusaid patse. Ning nagu ikka - patsipunumise saladuseks on kõige lihtsalt kalasaba pats!

Kõik patse punuma!

1 SARAH spiraalpunutis Evale

VAATA KÕIKI PATSE SIIT NING VALI VÄLJA KLASSI LEMMIK PATS!

Salatid ja küpsetatud banaanid 5B klassiga

Avastart söögitegemisse algas 5B klassiga salatite tegemise ja banaanide ahjus küpsetamisega. Üks roog tuli maitsvam kui teine ning kõik ka kõige magusamad ahjubanaanid šokolaadis said õpilaste poolt ära söödud.


VEEL PILTE LEIAD SIIT! 

16. oktoober 2013

Patsid patsid patsid - punutised 6B klassiga!

...Ka uuel õppeaastal on patsipunumine ning juuste kenasti soengusse sättimine väga oluline - seega sai näppe treenitud ka juuste ning patsipunumise peal. Jõudsime seisukohale, et patsipunumise A ja O on kalasaba ehk prantsuse pats - kui seda oskad punuda, siis on kõik patsipunumise teed valla ning patsi suunda ja suurust valides on võimalik luua pea kõikvõimalikke teisi patse. Nii saigi täna selgeks õpitud just kalasaba patsi korrektne punumine. 

Maarja prantsuse pats Dorisele

VAATA KÕIKI PATSE NING VALI VÄLJA KLASSI LEMMIK PATS!